Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Rezultati

 


 


2014

2013

2012

2011
2010
2009
2008
2007
2006

2005

2014 godina.

11.11.2014.

Клуб је у суботу 8.11.2014. обележио 10 година рада свечаном  прославом.  У холу Факултета спорта и физичког васпитања отворена је изложба која приказује наше спортске резултате, такмичења чији смо били организатори, као и осврт на остале наше активности.

 

Foto galeriju možete pogledati ovde

Rezultate 7.kupa OK "DIF" možete preuzeti ovde

Vise informacija za 7. Kup OK Dif-a mozete pogledati ovde

 

 

 

Startne liste za 1.dan 7. Kup OK DIF-a možete preuzeti ovde

Startne liste za 2.dan 7. Kup OK DIF-a možete preuzeti ovde

 

 

Bilten 2 za takmičenje 7. Kup OK DIF-a možete preuzeti ovde

Bilten za takmičenje 7. Kup OK DIF-a možete preuzeti ovde

 

Prvenstvo Jugoistočne Evrope
Fruška Gora, Vrdnik – Novi Sad, 28-31.8.2014.

Ove godine naša zemlja je bila domaćin Prvenstva Jugoistočne Evrope, koje je održano na padinama Fruške Gore, sa završnom sprint trkom u nedelju 31. avgusta na Štrandu u Novom Sadu. Naša elitna takmičarka, Slađana Jovanović nastupila je kao članica ženske seniorske reprezentacije. U pojedinačnim takmičenjima ostvarila je sledeće plasmane: duga distanca – 8. mesto; srednja distanca – 11. mesto; sprint – 9. mesto. Najbolji plasman ostvarila je u štafetnoj trci osvojivši, sa koleginicama iz ekipe, Marijom Ćosić i Draganom Dokmanović, III mesto.
Na istom takmičenju u veteranskim kategorijama naši veterani ostvarili su odlične rezultate. Najuspešnija je bila Ljubica Bačanac u Ž60, koja je osvojila tri zlatne medalje (duga, srednja i sprint distanca). Irina Juhas je u Ž45 osvojila srebro na dugoj i srednjoj distanci, a Života Tasić bronzu na dugoj distanci u M55. Ove godine prvi put su veterani nastupali u MIX štafetama, te su sa Zoranom Milovanovićem (OK Jasenica) Irina Juhas i Života Tasić osvojili srebro u štafetnoj trci MIX 45.

Ostale rezultate možete pogledati ovde

 

 

 

DOBRODOŠLI

 

Prvenstvo Srbije na dugim distancama
Fruška Gora, Sviloš, 24.8.2014.

Proteklog vikenda, u nedelju, održano je Prvenstvo Srbije na dugim distancama. Nažalost, naša elitna takmičarka Slađana Jovanović nije uspela da odbrani titulu. Osvojila je 4. mesto u Ž21E. Odličnom trkom u kategoriji M21A Tasić Života je osvojio I mesto. I naše veteranke su bile uspešne, Irina Juhas osvojila je I mesto u Ž35, a Ljubica Bačanac u Ž55. Ostale rezultate možete pogledati ovde.
Održane trke bile su i odlična neposredna priprema za predstojeće Prvenstvo Jugoistočne Evrope koje se od četvrtka 28.8. održava na terenima Fruške Gore u okolini Vrdnika. Naš klub imaće članicu ženske seniorske reprezentacije, Slađanu Jovanović, a u veteranskim kategorijama nastupiće Života Tasić – M55, Miodrag Isailović – M65, Irina Juhas – Ž45, Ljubica Bačanac – Ž60. 

 

Štafetno prvenstvo Srbije, Divčibare, 21-22.6.2014.

Treću uzastopnu pobedu i titulu prvaka u ženskoj seniorskoj konkurenciji na Štafetnom prvenstvu Srbije odbranile su članice našeg kluba: Slađana Jovanović, Jelena Kozoderović i Irina Juhas.

Veliku podršku našim takmičarkama pružili su porodica Stojanović, Ljubica Bačanac i Miodrag Isailović.

Istog vikenda, u subotu, održano je i 8. kolo PSK na kojem su naši takmičari nastupali i osvojili:

Ž35 Irina Juhas 1.mesto
Ž55 Ljubica Bačanac 1. mesto
M21A Života Tasić 2.mesto
M60 Miodrag Isailović 5.mesto

 

Tara Open, 5-6.6.2014.

Uz učešće malog broja takmičara održano je ovogodišnje takmičenje na terenima Tare.  Naše takmičarke su ostvarile sledeće plasmane:
Ž21E   Slađana Jovanović                 I mesto
Ž21A  Tamara Vuletić                        II mesto
Ž55     Ljubica Bačanac                    II mesto

Ostale rezultate možete pogledati ovde.

 

Maccabi Cup, Mađarska, 6-8.6.2014.

Istog vikenda održano je trodnevno takmičenje Maccabi Cup, na terenima udaljenim 20-tak kilometara od Morahaloma. Po veoma visokoj temperaturi i sunčanom vremenu, na terenima već dobro poznatim našim takmičarima, postignuti su sledeći plasmani:
I dan
Ž45     Irina Juhas           3. mesto
M55    Ilija Dimitrijević  15. mesto
II dan
Ž45     Irina Juhas          4. mesto
M55    Života Tasić         4. mesto
Ilija Dimitrijević            13. mesto
III dan
M55    Života Tasić         4. mesto

 


Kup Obilića, 1.6.2014.

Posle pauze, zbog poplava i vanredne situacije u zemlji, nastavljena je takmičarska sezona održavanjem Kupa Obilić na terenima Bogovađe. Naši takmičari su bili uspešni:
Ž21E   Slađana Jovanović                  I mesto
Ž21A  Tamara Vuletić                       4. mesto
Ž 35    Irina Juhas                              I mesto
Ž55     Ljubica Bačanac                     II mesto
M21A Života Tasić                           II mesto
M50    Branislav Radosavljević         III mesto
Ilija Dimitrijević                     4. mesto
SZS B Aleksandar Trenčić                II mesto

 

Održano Prvenstvo Srbije u sprintu, 11.5.2014.

U novobeogradskim blokovima koji okružuju Beogradsku arenu u organizaciji SK Magic Map održano je Prvenstvo Srbije u sprintu. Naša takmičarka Slađana Jovanović osvojila je titulu u ženskoj seniorskoj konkurenciji. Osvojene su još tri medalje:
M12                Đorđe Milekić            III mesto
M50                Života Tasić                II mesto
Ž 35                Irina Juhas                  I mesto
Ostale rezultate možete pogledati ovde.

 

Održano Prvenstvo Srbije na srednjim distancama, 3-4.5.2014.

Proteklog vikenda u okviru takmičenja “Južni Kučaj” koje je organizovao OK “Paraćin” na terenima Samanjca održano je Prvenstvo Srbije na srednjim distancama. Trčanje na zahtevnom terenu otežali su i loši vremenski uslovi, ali to nije smetalo Slađani Jovanović da odbrani titulu u ženskoj seniorskoj konkurenciji. Ostali naši takmičari su ostvarili takođe dobre rezultate:
Ž21A              Tamara Vučetić          I mesto
Ž 35                Irina Juhas                  I mesto
Ž 50                Bačanac Ljubica         I mesto
M21A             Života Tasić                4. mesto
M 60               Miodrag Isailović       III mesto

 

Memorijal „Čika Duško Jovanović”, 26-27.4.2014.

U okviru Memorijala „Čika Duško Jovanović”, koji tradicionalno organizuje PK „Pobeda”, prvog dana takmičenja na novoj karti terena Čibutkovica u elitnoj kategoriji održana je WRE trka. Naša takmičarka Slađana Jovanović osvojila je drugo mesto. U okviru ovog takmičenja održani su Prvenstvo Beograda na srednjoj i Prvenstvo Beograda na dugoj distanci. Naši takmičari bili su veoma uspešni.

 

Postas kup, Mađarska, 12-13.4.2014.

Na ovogodišnjem Postas kupu, na terenima Piliscsaba, nastupilo je četiri naših veterana. U kategoriji Ž 50 Irina Juhas je osvojila II mesto, Ljubica Bačanac u Ž60 – 7. mesto, Života Tasić u M55 - 10. mesto i Miodrag Isailović u M 65 – 13. mesto.

 

Polaznici škole orijentiringa koju je organizovao naš klub tokom februara, marta i aprila meseca uspešno su nastupali na takmičenjima od početka sezone. Mateja Radović, Đorđe Milekić i Ognjen Nešković su se prvi put odvažili na Kalemegdanu u okviru 1. kola beogradske lige.

 

Studenti Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja (koji pohađaju nastavu na izbornom predmetu Orijentiring na II godini studija) takođe su uspešno više puta nastupili u open kategorijama. Među njima najviše su se istakli Jelena Čolić i Milan Cvetinović.

 

23. 03. 2014. Memorijal Saše Palinkaša – 1. kolo PSK

U nedelju 23. marta na padinama Fruške Gore, na karti Kišelez, održan je Memorijal Saše Palinkaša. Naši takmičari bili su veoma uspešni. Slađana Jovanović je pobedila u Ž 21E, a prvo mesto još su osvojili i: Života Tasić – M21A, Irina Juhas – Ž35, Ljubica Bačanac – Ž55. Treće mesto u Ž21A osvojila je Tamara Vuletić.

 

15.03.2014. Beograd sprint kup i Spartakus kup - Mađarska

U subotu 15.03. održana je prva trka, od planirane četiri, Beograd sprint kupa u organizaciji OT „Rtanj”, na terenima Bežanijske kose. Uspešno su nastupile Jelena Kozoderović u Ž19+ osvojivši 3. mesto i Ljubica Bačanac u Ž35+ koja je osvojila 2. mesto.

Istog vikenda, 15-16.03, grupa od tri naša takmičara učestvovala je na prolećnom Spartakus kupu, u Vargesztesu u Mađarskoj. Irina Juhas je osvojila 3. mesto u Ž50, Tamara Vuletić 12. mesto u Ž21BR, a Miodrag Isailović u M65 takođe 12. mesto.

 

1-2. 03. 2014. Boroka kup

Nekolicina takmičara je sezonu započela nastupom na Boroka kupu u Mađarskoj, 1-2. marta. Ostvareni su sledeći plasmani: Ž21A – Slađana Jovanović 5. mesto, Ž21BR Tamara Vuletić 9. mesto, Ž50 – Irina Juhas 1. mesto, M50 – Života Tasić 14. mesto, Radosavljević Branislav 31. mesto drugog dana, M60 – Miodrag Isailović bez plasmana.

 

Počela takmičarska sezona

Nakon nekoliko trening takmičenja tokom januara i februara, u okviru Zimske lige, počela je ovogodišnja takmičarska sezona. Zapravo prvi nastup je imala naša reprezentativka Slađana Jovanović koja je učestvovala na Prvenstvu Mediterana, 21-23. februara, u Portugaliji. Ona je zauzela deveto mesto na srednjoj distanci.


Pozivamo sve devojčice i dečake sa roditeljima, bakama i dekama, studente i avanturiste, na besplatnu školu orijentiringa.

 

Subota 1. mart 2014.godine u 10 sati

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Košutnjak.

 

2013 godina.

SREĆNA NOVA GODINA I BOŽIĆNI PRAZNICI!!!

 

U subotu 21.decembra otpočeli smo promotivne aktivnosti u okviru Avantura parka na Beogradskom sajmu u hali IV. Svakog vikenda u vremenu 14 – 19 časova možete nas naći na štandu pored lavirinta i uputićemo vas u čari orijentiringa

 

 U nedelju 15. decembra u prijatnom ambijentu restorana „Čarapićev brest“ na Avali proglašeni su najbolji u Prvenstvu Srbije u kombinaciji. U protekloj takmičarskoj sezoni održano je 15 kola, od kojih se bodovalo osam najboljih rezultata. Naši takmičari su osvojili dva prva i jedno treće mesto:
M 21A             Života Tasić                  1. mesto
Ž 35                Irina Juhas                    1. mesto
Ž 55                Ljubica Bačanac           3. mesto


Orijentiring klub „DIF“ je u ekipnom plasmanu osvojio 6. mesto u konkurenciji 20 klubova.
Plasman ostalih takmičara i klubova u PSK možete videti ovde

 

Szeged Cup, Assothalom, 26-27.10. – Spartakus Cup, Várgesztes, 2-3.11.2013.

Na takmičenjima održanim u protekla dva vikenda u Mađarskoj na kojima su učestvovali naši takmičari najuspešniji je bio Života Tasić. On je pobedio na Seged kupu u kategoriji M55, dok je na Spartakus kupu osvojio III mesto.
Ostali plasmani:

Seged kup:
M35                Dejan Savović                        6. mesto
M50                Branislav Radosavljević         9. mesto
M55                Ilija Dimtrijević                      III mesto
M65                Miodrag Isailović                   8. mesto

Spartakus kup:
Ž45                 Irina Juhas                              8. mesto
Ž60                 Ljubica Bačanac                     4. mesto
M65                Miodrag Isailović                   15. mesto

 

Završeno Prvenstvo Srbije u kombinaciji, 27.10.2013.

Prošlog vikenda na Fruškoj Gori održano je poslednje, 15. kolo, Prvenstva Srbije u kombinaciji. Nastupile su Jelena Kozoderović, Ž21E, III mesto, Irina Juhas, Ž35, I mesto i Ljubica Bačanac, Ž55, II mesto. Naš klub je na kraju ove sezone osvojio 6. mesto u ekipnom plasmanu. Pojedinačne plasmane možete pogledati ovde.

 

Štafetno prvenstvo Srbije, Fruška Gora, 26.10.2013.

Titulu prvaka u ženskoj seniorskoj konkurenciji na Štafetnom prvenstvu Srbije odbranile su članice našeg kluba: Slađana Jovanović, Jelena Kozoderović i Irina Juhas, ispred ekipa Novog Sada i Pobede.

Ostale rezultate možete pogledati ovde.

 

12.10.2013., Prvenstvo Beograda u sprintu, Ušće

Dana 12.10.2013. godine održano je Prvenstvo Beograda u sprintu čiji je tehnički organizator bio Orijentiring klub „DIF“, a pod pokroviteljstvom Orijentiring saveza Beograda i Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda. Takmičenje je održano u parku Ušće, satakmičarskim centrom u restoranu „Ušće“. Učestvovalo je 112 takmičara.

Rezultate možete pogledati ovde.

 

Odbrana master radova

Oktobar je bio i akademski mesec. Članice našeg kluba, istovremeno studentkinje master diplomskih studija na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, Univerziteta u Beogradu odbranile su svoje završne radove:

Jelena Kozoderović, 2. oktobra, na temu: „Najčešće greške u orijentiringu i razlozi njihovog nastanka“

Slađana Jovanović, 10. oktobra, na temu:  "Analiza vremenskih parametara kvalifikacione trke na srednjoj distanci u ženskoj konkurenciji na Svetskom prvenstvu u orijentiringu 2013. godine"

 

5-6.10.2013., Mecsek Cup, Pečuj – Banat Open, Devojački bunar

Tročlana ekipa našeg kluba je proteklog vikenda učestvovala na 54. Meček kupu u Mađarskoj. Trčalo se na terenu na kome je održano finale WMOC 2011. godine. Postignuti su sledeći rezultati:

Ž21BR      Jelena Kozoderović   5. mesto

Ž45            Irina Juhas                 III mesto

M65           Miodrag Isailović       5. mesto

 

Istog vikenda su naši takmičari učestvovali i na Banat Openu, koji se bodovao kao 14. kolo PSK. Ostvareni su sledeći rezultati

Ž55      Ljubica Bačanac                      II mesto

M55     Branislav Radosavaljević       II mesto

              Ilija Dimitrijević                       7. mesto

 

28.09.2013. Dan čistih planina, Rajac  

Na Rajcu je održano takmičenje Dan čistih planina koje se bodovalo kao 13. kolo PSK. Ostvareni su sledeći plasma

Ž35      Irina Juhas                  I mesto

Ž55      Ljubica Bačanac        I mesto

M21A  Tasić Života                 9. mesto

M55     Ilija Dimitrijević           5. mesto

 

Prvenstvo Srbije na dugim distancama, Vlasinsko jezero, 21-22.09.2013.

U okviru Kupa „Vlasinska rosa“ proteklog vikenda održano je Prvenstvo Srbije na dugim distancama. Seniorsku titulu odbranila je naša članica Slađana Jovanović, ispred Dragane Dokmanović iz „Magic Map“ i Radmile Šuljagić iz „Pobede“. I ostale naše predstavnice bile su uspešne, Irina Juhas je osvojila prvo mesto u Ž35, a Ljubica Bačanac drugo mesto u Ž55.

Ostale rezultate možete pogledati ovde

 

10.09.2013.SEEOC – SEEMOC, Rumunija, 5-8.09.2013.

U rumunskom gradu Ramnicu Valcea i okolinim terenima održano je 3. Prvenstvo Jugoistočne Evrope za kategorije Ž/M 16, 18, 20 i 21, kao i 2. prvenstvo za veterane.
Članica našeg kluba Slađana Jovanović nastupila je u seniorskoj reprezentaciji i ostvarila sledeće plasmane: sprint – 10. mesto, srednja distanca – 8. mesto, štafeta – 4. mesto.
Veterani su osvojili 2 zlatne i 2 bronzane medalje:

 

 

sprint

duga

srednja

Irina Juhas

W45

1 (10)

1 (8)

4 (10)

Života Tasić

M55

6 (18)

3 (16)

3 (18)

Ilija Dimitrijević

M55

5 (18)

dnf

mp

Miodrag Isailović

M65

8 (9)

7 (9)

6 (9)

 

 

 

Ostale rezultate možete pogledati ovde

 

10.08.2013. Svetsko veteransko prventvo u Italiji

Naši takmičari su trčali u A finalu na dugim distancama i osvojili su:

W50 Irina Juhas 27. mesto

M55 Života Tasić 36. mesto

 

06.08.2013. Svetsko veteransko prventvo u Italiji

Posle sprint kvalifikacija u ukupnom plasmanu u A finalnoj grupi Irina Juhas osvojila je 29. mesto u W50 a Života Tasić je u B finalu osvojio 30. masto. Predstoje kvalifikacije za dugu distancu.

Rezultate i splitove trka i kvalifikacija možete videti na: www.wmoc2013.it

 

02.08.2013. Svetsko veteransko prventvo

Od 2 do 10 avgusta na padinama Olympic Mauntains Turin u Italiji održaće se Svetsko veteransko prvenstvo. Predstvanici našeg kluba na ovom velikom takmičenju su Irina Juhas u W50 i Života Tasić u M55. Velika podrška našim takmičarima su Ljubica Bačanac i Dragica Prijović.

Takmičenje i rezultate možete pratiti na: www.wmoc2013.it

 

01.08.2013. "5 dana Italije"

Posle 5 izvarednih trka na Apeninskom poluostrvu u ukupnom plasmanu u konkurenciji W50 naša predstavnica Irina Juhas zauzela je 4. mesto.

Rezultate takmičenja možete videti na  www.5days2013.it

 

29.07.2013. "5 dana Italije"

‚‚Danas je trčana druga trka na takmičenju "5 dana Italije".
Naša jedina predstavnica Irina Juhas je postigla izvrstan rezultat u svojoj kategoriji (W50)
U konkurenciji 38 takmičarki zauzela je drugo mesto sa zaostatkom od 10 sekundi za prvoplasiranom Lily Husner.
Iza sebe je ostavila i Barbro Lönnkvist koja je 1981 bila svetska prvakinja u štafeti Švedske i koja ima 3 srebrne medalje sa Nordijskih prvenstava. Takođe je iza nje i Lybov Duceva srebrna na WMOC ski 2012.
Nadamo se da će nastaviti sa dobrim trkama.‚‚

Ilija Dimitrijević


27.07.2013. ‚‚ 5 days of Apennines Italy Jul 27th-August 1st 2013‚‚

Danas počinje veliko takmičenje na Apeninskom poluostrvu. Jedini predstavnik kluba Irina Juhas pokušaće da u novoj kategoriji W50 pronađe svoje mesto u veoma jakoj konkurenciji. Veliku podršku na samo takmičenju pružaju joj Ljubica Bačanac, Dragica Prijović i velika porodica Stojanović.

Želimo im lep provod a predsednici dobre trke!

 

03. jula 2013.

Naša klupska elitna takmičarka Slađana Jovanović braniće boje Srbije kao jedini predstavnik iz naše zemlje na IOF World Orienteering Championships koji se održava u Vuokatti, Finland, od 6.-14.7.2013. Želimo joj sve najbolje i dobar nastup na predstojećim trkama.

 

30. juna 2013. Proslava rođendana

Na prelepim terenima Divčibara, uz lepo vreme proslavili smo rođendan naše Predsednice i glavnog trenera kluba Irine Juhas.

Čestitke i sve najlepše žele joj ponosni članovi kluba OK DIF!!!

 

29-30. juna 2013. 17. „Post & Telekom“ Kup

Proteklog vikenda na terenima Divčibara održano je dvodnevno takmičenje u organizaciji PD „PTT“. Drugi dan je bodovan kao 10. kolo Prvenstva Srbije u kombinaciji. Naši takmičari su ostvarili sledeće rezultate:

M21A              Života Tasić                            3. mesto
M50                 Ilija Dimitrijević                      3. mesto
M60                 Miodrag Isailović                   4. mesto          
Ž21E               Jelena Kozoderović                II. mesto
Ž21A               Tamara Vuletić                        I mesto
Ž 35                 Irina Juhas                               I mesto
SZS B             Žarko Stojanović                     5.mesto
Ostale rezultate možete pogledati ovde.

 

22-23. juna 2013. Trofej Beograda u orijentiringu

Ovogodišnji Trofej Beograda su zajedno organizovali klubovi „Pobeda“ i „Kopaonik“. Trčale su se sprint trke, prvog dana u Šumicama, a drugog dana na Adi Ciganliji. Međunarodnom značaju doprineli su takmičari iz Bugarske. Od naših takmičara nastupili su: Života Tasić, 4. mesto u M21A, Dejan Savović, I mesto u M35, Danka Savić, I mesto u Ž21B, Irina Juhas, I mesto u Ž35.

U kategoriji Sport za sve uspešno je nastupila grupa studenata Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja koji su ove godine pohađali nastavu na izbornom predmetu Orijentiring. Ostale rezultate možete pogledati ovde.

 

14-16. juna 2013. Tara Open

U organizaciji kluba „Soko“ iz Bajine Bašte na Tari je održano trodnevno takmičenje sa četiri trke: duga i srednja distanca na karti Osluše, noćna trka u Bajinoj Bašti i srednja distanca, sa masovnim startom, na Mitrovcu. U okviru takmičenja održano je i 9. kolo Prvenstva Srbije u kombinaciji. Naši takmičari su ostvarili sledeće plasmane:
M21A              Života Tasić                            I mesto
M35                 Dejan Savović                         I mesto
Tamara Vuletić u Ž21A, Irina Juhas u Ž35 i Ilija Dimitrijević u M50 nisu trčali noćnu trku te nisu imali ukupni plasman. Ostale rezultate možete pogledati ovde.

 

7-9. juna 2013. Montenegro Adriatic Open 

Naše takmičarke Slađana Jovanović i Irina Juhas učestvovale su na trodnevnom međunarodnom takmičenju u Crnoj Gori. Prva dva dana trčalo se na srednjoj i dugoj distanci po izazovnom terenu Ivanovih korita, a trećeg dana održana je sprint trka u starom gradu Kotoru. U elitnoj kategoriji srednja distanca je bodovana kao WRE trka. Slađana Jovanović je u ukupnom plasmanu završila takmičenje na 5. mestu u Ž21E, a Irina Juhas je osvojila I mesto u Ž45. Ostale rezultate možete pogledati ovde.

 

1-2. jun 2013. 1.Memorijal Saše Palinkaša

Na terenima Fruške Gore, Letenka i Papratski Do, održan je 1. Memorijal Saše Palinkaša u organizaciji OK „Neštin“. Drugi dan takmičenja je bodovan kao 7. kolo Prvenstva Srbije u kombinaciji. Naši takmičari su u ukupnom plasmanu bili:
M21A              Života Tasić                            I mesto
M21A              Nemanja Gašparović               12. mesto (samo II dan)
M35                 Dejan Savović                         I mesto
M50                 Ilija Dimitrijević                      I mesto (samo II dan)
M50                 Branislav Radosavljević          6. mesto (samo II dan)
Ž21E               Slađana Jovanović                   I mesto
Ž35                  Irina Juhas                               I mesto
Ostale rezultate možete pogledati ovde.

 

12. maj 2013. 14. Kup Obilića  

U Višnjičkoj Banji održan je 14. Kup Obilića, 6. kolo Prvenstva Srbije u kombinaciji. Naši takmičari ostvarili su sledeće plasmane:
M18-20           Srđan Tomić                           5. mesto          
M21A             Života Tasić                            10. mesto
M21A             Nenad Vukadinović                12. mesto
M21B              Branislav Đorđević                16. mesto
M35                 Dejan Savović                         III mesto
M50                 Branislav Radosavljević       4. mesto
M60                 Miodrag Isailović                   4. mesto          
Ž21E               Slađana Jovanović                  II mesto
Ž21E               Jelena Kozoderović               4. mesto
Ž21A               Tamara Vuletić                       4. mesto
Ž21B               Danka Savić                             7. mesto
Ž 55                 Ljubica Bačanac                     III mesto
Open               Biljana Stojanović      III mesto
Ostale rezultate možete pogledati ovde.

 

27-28. april 2013. Memorijal Čika Duško,  

U okviru Memorijala prvog dana takmčenja održano je Prvenstvo Srbije na srednjim distancama za sve kategorije sem Ž21E. U kategoriji M40 pobedio je Tasić Života, a u Ž55 Ljubica Bačanac. Tamara Vuletić u Ž21A bila je petoplasirana. Drugog dana je održano 5. kolo Prvenstva Srbije u kombinaciji, na kome su ostvareni sledeći rezultati:
M 21A             Života Tasić                I mesto
Ž21E               Jelena Kozoderović     7. mesto
Ž21A               Tamara Vuletić            4. mesto
Ž 35                 Irina Juhas                   I mesto
Ž 55                 Bačanac Ljubica          I mesto
Ostale rezultate možete pogledati ovde.

 

20-21. april 2013.

Proteklog vikenda naši članovi su učestvovali na dva takmičenja.
Na domaćem terenu, Fruškoj Gori, u organizaciji OK „Neštin” održan je Dunavski kup. Oštra borba se vodila u kategoriji M 21A gde su naša dva takmičara osvojila prva dva mesta: Nemanja Gašparović – I mesto, a Života Tasić II mesto. Ilija Dimitrijević je bio 4. u M50, a Branislav Đorđević sedmi u M21B.

U Mađarskoj, na Postas kupu, na terenu na kome do sada nije bilo orijentiring takmičenja nastupilo je pet naših članova. U kategoriji Ž21E Slađana Jovanović se plasirala na 11. mesto, Irina Juhas Ž45A – 4. mesto, Ljubica Bačanac Ž60 – 10 mesto, Dejan Savović M 35BR – 13. mesto i Miodrag Isailović – 22. mesto.

 

15. april 2013. Održano Prvenstvo Srbije u sprintu

Na upravo održanom Prvenstvu Srbije u sprintu, na terenu Šumarice u Kragujevcu, Orijentiring klub „DIF“ je osvojio šest medalja.
M 18-20          Srđan Tomić                II mesto
M 35                Savović Dejan             III mesto
M50                 Života Tasić                I mesto
M 60                Miodrag Isailović        III mesto
Ž 35                 Irina Juhas                   I mesto
Ž 50                 Bačanac Ljubica          I mesto

Ostale rezultate možete pogledati ovde.

 

11. april 2013.

Proteklog vikenda na terenima Bukulje u organizaciji Orijentiring kluba „DIF” organizovano je dvodnevno orijentiring takmičenje Aranđelovac OPEN 2013 - 6. Kup OK „DIF“. Prvog dana održano je  Prvenstvo Srbije na srednjim distancama za seniorske kategorije. Titulu prvakinje kod seniorki odbranila je Slađana Jovanović (OK DIF), 2. mesto pripalo je Dragani Dokmanović (Magic Map), a 3. mesto Milici Milošević (AOK Košutnjak). Drugog dana se takmičilo na dugoj distanci, što je istovremeno bilo 3. kolo Prvenstva Srbije u kombinaciji. U takmičenju je ukupno učestvovao 251 takmičar iz 20 domaćih klubova, kao i jednog kluba iz Finske i Italije.

Takmičenje je održano pod pokroviteljstvom Orijentiring saveza Srbije, Skupštine opštine Aranđelovac, Sportskog saveza Aranđelovca, Turističke organizacije Aranđelovac. Svojevrsnu pomoć dali su Konjički klub „Aranđelovac“, PD „Bukulja“, JP Srbijašume – ŠG Kragujevac“, Komunalno preduzeće Aranđelovac. Zdravstvena ustanova Aranđelovac.

Rezultate 6.kupa OK "DIF" i Aranđelovac Open 2013 možete preuzeti ovde

Foto galeriju možete pogledati ovde

 

26. mart 2013.

Obeležena dvadesetogodišnjica osnivanja Orijentiring saveza

Danas je održana svečanost povodom dvadeset godina od formiranja Orijentiring saveza Srbije, naslednika Jugoslovenskog saveza za orijentacioni sport. Povodom toga dodeljene su nagrade i priznanja Zlatni kompas. Za najuspešniju seniorku u 2012. godini proglašena je Slađana Jovanović, a Ljubica Bačanac i Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja su dobili priznanje za doprinos razvoju orijentiringa u Srbiji.

Počela nova sezona

23 i 24 marta 2013. Održano prvo kolo PSK

Ovogodišnji vremenski uslovi ne idu na ruku početku takmičarske sezone, ali za vikend je ipak održan Trofej Novog Sada, 1. kolo PSK, i odloženo Studentsko prvenstvo Beograda.
Na Fruškoj Gori na pobedničko postolje popeli su se Nemanja Gašparović u M21A i Ljubica Bačanac u Ž55 osvojivši I mesto, dok se Tasić Života plasirao na II mesto u M21A. Miodrag Isailović u M60 bio je peti, a Branislav Đorđević u M21B šesti.

Studentska prvakinja Beograda za 2013. godinu postala je Slađana Jovanović, dok je Jelena Kozoderović osvojila II mesto. Nemanja Gašparović je u konkurenciji studenata bio četvrti. Ekipno prvo mesto je pripalo studentkinjama Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, dok su studenti ekipno bili drugi.  
Ljubica Bačanac je pobedila u Ž55, Života Tasić je bio drugi u M21A, Dejan Savović drugi u M35, Ilija Dimitrijević drugi u M50.

 

21. mart 2013.

Bilten broj 2 za 6. Kup OK "DIF" i Arandjelovac OPEN možete preuzeti ovde.

 

04. mart 2013. Škola orijentiringa

Pozivamo sve devojčice i dečake da sa svojim roditeljima, bakama i dekama dođu na besplatnu školu orijentiringa.

Subota 9. mart 2013.godine u 10 sati na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, Košutnjak.

 

2-3. mart 2013. Boroka kup

Ovogodišnju takmičarsku sezonu otvorili smo nastupom na Boroka kupu u Iszaku, Mađarska. U prijatnim za trčanje vremenskim uslovima ostvarili smo sledeće rezultate:
W21A – Slađana Jovanović 5. mesto, W 40 – Irina Juhas 3. mesto, M50 – Života Tasić 18 mesto, M60 – Miodrag Isailović

 

10. februar 2013. 7. kolo Zimske lige

U nedelju 10.februara bili smo organizatori 7. kola Zimske lige, takmičenja u znak sećanja na Sašu Palinkaša, koja je bila humanitarnog karaktera. Pored pravih zimskih uslova takmičenje na Košutnjaku je bilo interesantno. Učešće je uzelo 77 takmičara.

 

02. februar 2013.

Bilten br.1 za 6. Kup OK "DIF" i Arandjelovac OPEN možete preuzeti ovde.

13. januar 2013.

 

2012 godina.

TROFEJ BEOGRADA 2012, 24. oktobar

Bilten 3 za Trofej Beograda i Otvoreno prvenstvo OK DIF-a možete preuzeti ovde

 

Štafetnom prvenstvu Srbije, 20. oktobar

Proteklog vikenda titulu prvaka u ženskoj seniorskoj konkurenciji na Štafetnom prvenstvu Srbije osvojile su: Slađana Jovanović, Jelena Kozoderović i Irina Juhas, ispred ekipe Košutnjaka i Novog Sada.
Titulu su poneli i veterani: Branislav Radosavljević, Dejan Savović i Života Tasić, ispred ekipa Neština i Paraćina.
Seniorska muška ekipa u sastavu: Andrea Bruno, Vladan Radanović i Ivan Ćuk ostvarila je 7 vreme.

 

Prvenstvo Mađarske na dugim distancama, Pečuj

Ovog vikenda, 13-14. oktobra, u Pečuju, na padinama Mečeka, održano je ovogodišnje prvenstvo Mađarske na dugim distancama. U potrazi za jakom konkurencijom i dobrim trkama nastupilo je četiri člana našeg kluba. Prvog dana održane su kvalifikacione trke, koje su poslužile za formiranje startne liste u finalnim trkama. Teren za finalnu trku je bio strm i fizički zahtevan. Ipak, svi naši takmičari bili su uspešni i trčali u „A” finalu:

Slađana Jovanović – W21E - 12. mesto          Irina Juhas – W45A  - 4. mesto
Ljubica Bačanac – W60 – 8. mesto                Života Tasić – M55A – 10. mesto

 

Banat Open, 6-7.10.2012.

Na terenima Deliblatske peščare, sa takmičarskim centrom u Čardaku, održan je ovogodišnji Banat Open. Istovremeno, ovo je bila i završnica Prvenstva Srbije u kombinaciji. Takmičari našeg kluba bili su uspešni:

                                                          I dan         II dan      ukupno   


Andrea Bruno

M21E

4.

I

I

Vladan Radanović

M21E

13.

/

/

Pavle Tasić

M21B

I

/

/

Nenad Vukadinović

M21B

/

6.

/

Dejan Savović

M35

I

5.

II

Života Tasić

M40

II

4.

II

Miodrag Isailović

M60

7.

5.

6.

Irina Juhas

Ž35

I

I

I

Ljubica Bačanac

Ž55

I

I

I

 

 

ZARAND CUP

Na dvodnevnom takmičenju ZARAND CUP u Moneasi, Rumunija, 6-7. oktobra, učestvovalo je dvoje naših članova, Sladjana Jovanović i Branislav Radosavljević, zajedno sa Nebojšom Stanojevićem iz LSI. Izdanje ovog takmičenja istovremeno je bilo i u funkciji proslave 65 godina sportskog orijentiringa u Rumuniji.
Prvog dana na programu je bila srednja distanca – Sladjana Jovanović je bila druga u kategoriji W21E, a Branislav Radosavljević četvrti u kategoriji M21A-S. Posebno bi trebalo istaći da je na ovoj trci Sladjana bila ispred najbolje rumunske takmičarke Veronike Minoiu.
Drugog dana na dugoj distanci Sladjana Jovanović je bila treća, što joj je donelo i treće mesto u ukupnom plasmanu. Branislav Rdosavljević je ponovo bio četvrti i ukupno četvrti .
Dobra karta i korektne staze (iako teren nije bio posebno interesantan), lepo vreme koje nas je poslužilo, kao i pristojan smeštaj u hotelu “Panoramic” učinili su da ćemo se ovog takmičenja rado sećati.

 

SEEOC i SEEMOC, 6-9.09.2012.

U Bursi, Turska, održano je drugo Prvenstvo Jugoistočne Evrope i prvo prvenstvo za veterane. Mesto u ženskoj seniorskoj ekipi je izborila Slađana Jovanović, a od veterana nastupili su Ljubica Bačanac, Irina Juhas i Branislav Radosavljević. Trčalo se četiri dana: sprint, duga distanca, srednja distanca i štafeta. Poslednji dan veterani su nastupili na srednjoj distanci na Bursa Open. Sprint trka se trčala u selu Čumalikizik, duga i srednja distanca su se trčale na nadmorskoj visini oko 1600 m na planini Uludag, gde je tehnički zahtevan teren doprineo zanimljivim trkama. U sprint trci Slađana Jovanović se plasirala na 8. mesto, na srednjoj distanci na 7. mesto, a ženska seniorska štafeta osvojila je 4. mesto.
Naše veteranke su osvojile trostruku krunu, pobedile su i u sprintu i na dugoj i srednjoj distanci, Irina Juhas u kategoriji Ž45, a Ljubica Bačanac u kategoriji Ž60.

 

 

 

Hungaria Cup, 15-19.08.2012.

Na samom severoistoku Mađarske, na granici sa Slovačkom u mestu Sarospatak održan je ovogodišnji Hungaria Cup. Uobičajeno, ovo takmičenje su obeležile kvalitetne trke, na raznovrsnim terenima. Naš klub su predstavljali Irina Juhas u kategoriji Ž45 i Dejan Savović u M 35BR. Irina Juhas je posle izjednačene borbe sa svojim konkurentkinjama na kraju ipak osvojila 3. mesto, dok je Dejan Savović dobrim trkama izborio ukupno 11. mesto u konkurenciji 36 takmičara. Sem u klasičnom orijentiringu takmičari su mogli da se oprobaju i u noćnom, mikro, trejl, i mobil orijentiringu, jer se organizator potrudio da ispuni svaki trenutak raznim aktivnostima.

 

Tara Open

U okviru Tara Open održano je Prvenstvo Srbije na dugim distancama. Naši takmičari bili su izuzetno uspešni. Slađana Jovanović postala je prvakinja Srbije u ženskoj seniorskoj konkurenciji. Dejan Savović je pobedio u kategoriji M35, Života Tasić u M40, a Irina Juhas u Ž35.

 

 

 

WMOC, 1-8.07. 2012.

Ove godine Svetsko veteransko prvenstvo održano je u Nemačkoj, Bad Harzburg. Učešće na ovom takmičenju uzeli su Ljubica Bačanac, Irina Juhas i Života Tasić. Uobičajeno se trčalo pet trka: kvalifikacije i finale sprinta, dve kvalifikacione trke i finale duge distance. Sprint trke održane su u gradovima domaćinima, Bad Harzburgu i Goslaru. Irina Juhas se plasirala u „A” finale Ž45 i finalnu trku završila na 47. mestu. Života Tasić je trčao u „B“ finalu, ali je bio diskvalifikovan, a Ljubica Bačanac u „C“ finalu i plasirala se na 14. mesto. Posle dve kvalifikacione trke na dugim distancama Irina Juhas se ponovo plasirala u „A” finale Ž45 i finalnu trku završila na 63. mestu. Života Tasić je bio prvi u  „C” finalu M55, a Ljubica Bačanac 34. „B” finalu. Idućem svetskom prvenstvu domaćin će biti Italija.  

 

14.05.2012

Aranđelovac OPEN - 5. Kup OK „DIF“

Dana 5. i 6. maja 2012. godine u Aranđelovcu organizovali smo dvodnevno orijentiring takmičenje Aranđelovac OPEN, istovremeno 5. Kup OK „DIF“. Prvog dana je održano Prvenstvo Srbije u sprintu u parku Bukovičke Banje, a drugog dana, na južnim padinama planine Bukulje, Prvenstvo Srbije u kombinaciji. U takmičenju je ukupno učestvovalo 362 takmičara. Prvog dana, u parku Bukovičke Banje, uspešno je organizovana i trka osnovnih i srednjih škola Aranđelovca, zahvaljujući prethodnoj saradnji sa Društvom pedagoga Aranđelovca i održanim promotivnim predavanjima u nekoliko škola. Rezultate možete videti ovde.

 

07.05.2012.

Rezultati 5. Kup OK DIF i Arandjelovac OPEN

Rezultate prvog dana možete preuzeti ovde.

Splitove prvog dana možete preuzeti ovde.

Rezultate drugog dana možete preuzeti ovde.

Splitove druog dana možete preuzeti ovde.

Ukupni rezultati za oba dana takmičenja možete preuzeti ovde.

 

19.04.2012

Bilten br.2 za 5. Kup OK "DIF" i Arandjelovac OPEN možete preuzeti ovde.

 

6.03.2012

Bilten br.1 za 5. Kup OK "DIF" i Arandjelovac OPEN možete preuzeti ovde.

 

16.01.2012

Prvi poziv za 5. Kup OK "DIF" i Arandjelovac OPEN preuzmite ovde.
First call for 5. Cup OK "DIF" & Arandjelovac OPEN download here.

 

 

2011 godina.

15.10.2011

Rezultate 4. KUP-a OK "DIF" možete pogledati ovde.

Split vremena možete pogledati ovde.

14.010.2011

Startnu listu za 4 kup OK "DIF" možete preuzeti ovde .

12.10.2011

Bilten 2 za 4. Kup OK DIF-a mozete preuzeti ovde.

18.09.2011.

Bilten za 4. Kup OK DIF-a mozete preuzeti ovde.

Štafetno prvenstvo Srbije

Proteklog vikenda, u subotu 27. avgusta, održano je Štafetno prvenstvo Srbije na terenima Samanjca u organizaciji OK „Paraćin”. Nastupila je samo naša muška seniorska ekipa u sastavu: Marko Bačanac, Bruno Andrea, Nenad Vukadinović. Iako je Andrea Bruno istrčao odlično svoju deonicu, naša ekipa zauzela je 9. mesto u konkurenciji 17 ekipa. Ostale rezultate možete pogledati ovde.

Hungaria Cup

U južnom, ravnom i peskovitom delu Mađarske, sa takmičarskim centrom u Morahalomu, održano je od 17. do. 21. avgusta ovogodišnje petodnevno takmičenje - Hungaria Cup. Na ovom uvek dobro organizovanom i kvalitetnom takmičenju naš klub su predstavljali: Jelena Kozoderović u W21BR (BR -kraće distance) osvojivši ukupno 6. mesto, Vladan Radanović u M 21BR, 14. mesto, Dejan Savović u M35BR, 15. mesto, Miodrag Isailović u M65, 13. mesto. Najviše se očekivalo od Irine Juhas u W45, koja je bila uspešna u prva tri dana, međutim zbog povrede morala je da odustane od nastupa poslednja dva dana. Sem u klasičnom orijentiringu takmičari su mogli da se oprobaju i u mikro, trejl, mobil, noćnom orijentiringu, jer se organizator potrudio da ispuni svaki trenutak raznim aktivnostima. U okviru sprint trke trećeg dana, deo staze je osmišljen kao lavirint, što je bio dodatni izazov za takmičare. Pretpostavka je, ipak, da su takmičari najviše uživali u termalnim vodama i wellnes ponudi Saint Erzebeth banje u Morahalomu.

 

Tara Open 2011

U okviru trodnevnog takmičenja od 12. do 14. avgusta na Mitrovcu na Tari održano je Prvenstvo Srbije na dugim distancama. Najvredniji plasman ostvarila je naša seniorka Jelena Kozoderović koja je u elitnoj ženskoj kategoriji osvojila III mesto.

Ostali takmičari ostvarili su sledeće plasmane:

Andrea Bruno

M 21E

11. mesto

Vukadinović Nenad

M 21B

6. mesto

Dejan Savović

M35

III mesto

Irina Juhas

Ž35

I mesto

Ljubica Bačanac

Ž55

I mesto

U okviru istog takmičenja trčala se noćna sprint trka, kao i jedno kolo Prvenstva Srbije u kombinaciji. Ukupne rezultate sa ovog takmičenja možete pogledati ovde.

Održano Veteransko svetsko prvenstvo, 1-8.2011.

Iako je blizina održavanja, Pečuj, Mađarska, omogućavala da veći broj veterana iz Srbije nastupi na ovogodišnjem WMOC, samo je desetak veterana okusilo to zadovoljstvo. Iz našeg kluba put Pečuja krenuli su: Miodrag Isailović, Života Tasić, Dejan Savović, Ljubica Bačanac i Irina Juhas.

Trčalo se pet trka: kvalifikacije i finale sprinta, dve kvalifikacione trke i finale duge distance. Nama već poznati kao dobri organizatori naše komšije pružile su zanimljive trke u sprintu u gradu Pečuju i Komlu, kao i tehnički i fizički zahtevne trke na terenima Mečeka. U sprintu su se u „A” finale plasirali Irina Juhas - Ž45 i Života Tasić – M55. Nažalost Tasić je tokom trke doživeo povredu noge zbog koje je morao ne samo da odustane od trke, već i od celog daljeg takmičenja. Irina Juhas je, iako se plasirala u kvalifikacijama među deset najboljih, finalnu trku završila na 24. mestu. Ostali naši takmičari trčali su u „C” finalu M65, Miodrag Isailović (28. mesto), „B” finalu M35, Dejan Savović (19. mesto) i „C” finalu Ž55, Ljubica Bačanac (5. mesto). Posle dve kvalifikacione trke na dugim distancama Irina Juhas se ponovo plasirala među deset najboljih u „A” finale Ž45, međutim finalnu trku završila na 23. mestu, što je, ipak, predstavljao do sada njen najbolji plasman na dugim distancama na svetskim veteranskim prvenstvima. Ostali takmičari trčali su u „B” finalu Ž55, Ljubica Bačanac (58. mesto), „B” finalu M35, Dejan Savović (16. mesto) i „E” finalu M65, Miodrag Isailović (7. mesto).

Više o WMOC 2011 možete pogledati na www.wmoc2011.hu

15. Post i Telekom kup

15. Post i Telekom kup održan je tradicionalno na terenima Divčibara 18-19. juna 2011. Prvi dan se trčalo na dugoj distanci koja je bodovana kao 8. kolo Prvenstva Srbije u kombinaciji. Drugi dan se bodovao za Ligu Beograda. Naši takmičari ostvarili su sledeće plasmane:

Jelena Kozoderović

Ž21E

III mesto

Irina Juhas

Ž35

I mesto

Ljubica Bačanac

Ž55

I mesto

Dejan Savović

M35

II mesto

Života Tasić

M45

I mesto

Branislav Radosavljević

M50

I mesto

Miodrag Isailović

M60

8. mesto


Najbolji u elitnoj kategoriji na 15. Post i Telekom kupu

Trofej Beograda 2011

Ovogodišnji Trofej Beograda u orijentiringu održan je 14-15. maja. U okviru prvog dana, na terenima Zvezdarske šume, održano je i Prvenstvo Srbije na kratkim stazama. Naši takmičari ostvarili su sledeće plasmane:

Miloš Ranđelović

M18-20

4. mesto

Ivan Ćuk

M21E

14. mesto

Marko Davidović

M21B

12. mesto

Branislav Radosavljević

M50

II mesto

Jelena Kozoderović

Ž21E

6. mesto

Ljubica Bačanac

Ž55

I mesto

Drugi dan bila je sprint trka na Kalemegdanu

Miloš Ranđelović

M18-20

I mesto

Ivan Ćuk

M21E

5. mesto

Branislav Radosavljević

M50

II mesto

Jelena Kozoderović

Ž21E

III mesto

Ljubica Bačanac

Ž55

I mesto

Ukupne rezultate sa Trofeja Beograda 2011 možete pogledati ovde.

 30. Memorijal “Čika Duško Jovanović“

Jubilarni 30. Memorijal “Čika Duško Jovanović“ održan je 30.04.-2.05. na terenima Čibutkovice-Barzilovice i Rajca. Prvog dana takmičenja održano je Prvenstvo Srbije na srednjim stazama. Od naših takmičara najuspešniji su bili veterani:

Života Tasić

M45

I mesto

Irina Juhas

Ž35

I mesto

Ljubica Bačanac

Ž55

I mesto

Branislav Radosavljević

M50

III mesto

Ostale rezultate možete pogledati ovde.

Smederevo Open 2011

U nedelju 10. aprila održano je Smederevo Open 2011 koje se bodovalo za Prvenstvo Srbije u kombinaciji. Članovi našeg kluba bili su izuzetno uspešni, gotovo svi su bili osvajači medalja. Najbolji plasman ostvario je Andrea Bruno koji je pobedio u muškoj elitnoj kategoriji, dok je Jelena Kozoderović osvojila III mesto u Ž21E. Ostali plasmani:

Vladan Radanović

M21E

18. mesto

Ivan Ćuk

M21E

25. mesto

Nenad Vukadinović

M21B

III mesto

Dejan Savović

M35

III mesto

Života Tasić

M45

I mesto

Branislav Radosavljević

M50

II mesto

Irina Juhas

Ž35

I mesto

Ljubica Bačanac

Ž55

I mestoAndrea Bruno


6. memorijalna Larina trka i Prvenstvo Srbije u sprintu

U subotu 9. aprila održana je 6. memorijalna Larina trka i istovremeno Prvenstvo Srbije u sprintu. Trčalo se po urbanom delu Smederevske Palanke. Veoma jak vetar nije sprečio naše takmičare da postignu zapažene rezultate.

Najbolji plasman ostvarila je Jelena Kozoderović osvojivši III mesto u elitnoj ženskoj kategoriji

Takođe, odličan plasman ostvario je od ove godine registrovan za naš klub Italijan Andrea Bruno (Andrea se nalazi na radu u našoj zemlji i od prošle godine nastupa na takmičenjima u Srbiji). On je osvojio 4. mesto u elitnoj muškoj konkurenciji. Osvajači medalja još su bili:

     
Života Tasić M45 I mesto
Irina Juhas Ž35 I mesto
Branislav Radosavljević M55  II mesto

Ostale rezultate možete pogledati ovde.

Maccabi kup

U nedelju 3. aprila naši takmičari su nastupili na Maccabi kupu u Mađarskoj. Po prijatnom sunčanom danu, interesantnom i brzom terenu ostvareni su sledeći rezultati:

Vladan Radanović

M21BR

6. mesto

Dejan Savović

M21BR

8. mesto

Života Tasić

M45

6. mesto

Jelena Kozoderović

Ž21B

7. mesto

Irina Juhas

Ž45

II mesto

Ostale rezultate možete pogledati ovde.

Prošlog vikenda takmičari našeg kluba nastupili su na dva takmičenja.
Na terenima Rušnja održan je „Triglavski memorijal“ u organizaciji PSOK „Rudar-Geolog“. Ostvareni su sledeći rezultati:

   

prvi dan

drugi dan

Marko Bačanac

M21A

 

3. mesto

Dejan Savović

M35

3. mesto

 

Života Tasić

M45

1. mesto

 

Branislav Radosavljević

M50

4. mesto

 

Jelena Kozoderović

Ž21E

3. mesto

 

Irina Juhas

Ž35

1. mesto

 

Ljubica Bačanac

Ž55

1. mesto

2. mesto

U nedelju 27. marta na terenima Fruške Gore, u okolini manastira Beočin, održan je „Stražilovski kup“ u organizaciji OK „Stražilovo“. Zbog izuzetno strmog terena i prethodnih loših iskustava samo dva takmičara iz kluba se odlučilo da nastupi na ovom takmičenju. Života Tasić je osvojio I mesto u M45, a Dejan Savović 5. mesto. Takmičenje je bodovano kao 3. kolo Prvenstva Srbije u kombinaciji.  


Kup Novog Beograda

U subotu 26. marta održan je „Kup Novog Beograda“ u organizaciji POK „Obilić“. Istovremeno je održano 14. Univerzitetsko prvenstvo Beograda u orijentiringu. Manji broj naših takmičara je uzeo učešće i ostvario sledeće rezultate:

     
Marko Davidović M21B 5. mesto
Života Tasić M45 I mesto
Branislav Radosavljević M55 4. mesto
Ljubica Bačanac Ž45 I mesto

U konkurenciji studenata za Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja nastupili su Uroš Spasojević – 8. mesto i Nenad Vukadinović – 14. mesto.

Beograd Open 2011

Dvodnevno takmičenje “Beograd Open” u  organizacji AOK “Košutnjak”, održano je 19-20. marta u Babama. Učestvovao je veći broj inostranih takmičara iz Mađarske, Bugarske, Slovačke, Rumunije, Makedonije. Drugi dan je bodovan za Prvenstvo Srbije u kombinaciji. Naši takmičari su ostvarili sledeće rezultate:

Vladan Radanović

M21E

26. mesto

Marko Bačanac

M21A

4. mesto II dan

Nenad Vukadinović

M21B

14. mesto II dan

Dejan Savović

M35

4. mesto

Života Tasić

M45

I mesto

Ilija Dimitrijević

M50

II mesto

Branislav Radosavljević

M50

disk.

Miodrag Isailović

M60

5. mesto

Jelena Kozoderović

Ž21E

6. mesto

Irina Juhas

Ž35

I mesto

Ljubica Bačanac

Ž55

I mesto

Počela takmičarska sezona 2011.

Sa malim odlaganjem, zbog duge i snežne zime, počela je takmičarska sezona 2011. Prvo takmičenje „Dunavski kup“, u organizaciji OK „Neštin“ održano je u nedelju 13.marta. Takmičenje se bodovalo za Prvenstvo Srbije u kombinaciji. Naši takmičari su uspešno započeli sezonu:

Vladan Radanović

M21E

24. mesto

Nenad Vukadinović

M21B

5. mesto

Dejan Savović

M35

4. mesto

Života Tasić

M45

I mesto

Ilija Dimitrijević

M50

II mesto

Branislav Radosavljević

M50

4. mesto

Miodrag Isailović

M60

III mesto

Jelena Kozoderović

Ž21E

4. mesto

Irina Juhas

Ž35

I mesto

Ljubica Bačanac

Ž55

I mesto

 

2010 godina.

10.decembar 2010

 

U protekloj sezoni naši takmičari ostvarili su zapažene rezultate u svojim kategorijama.

Više detalja možete pogledati ovde.

 

16.oktobar 2010

Rezultati sa Prvenstva Beograda na kratkim distancama možete preuzenti ovde.

Prolazna vremena sa Prvenstva Beograda na kratkim distancama možete preuzenti ovde.

3. KUP OK DIF

U subotu, 29. maja, na Novom Beogradu na terenima blokova 45 i 44 održan je „3. Kup OK DIF“, u organizaciji našeg kluba. Takmičenje je bodovano za 7. kolo Prvenstva Srbije u kombinaciji, a trčala se sprint distanca. Vremenski uslovi su bili idealni, a nastupilo je 211 takmičara. Najboljima na takmičenju su dodeljene medalje i diplome koje je obezbedio Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja. Najboljima u elitnoj ženskoj i muškoj kategoriji pripali su pehari u trajno vlasništvo.

Izuzetno dobar rezultat ostvario je naš elitaš Ivan Ćuk, koji je posle trijumfa u Višnjičkoj Banji, ponovo bio najbolji, i na taj način izbio na 2. mesto u generalnom poretku takmičara u Prvenstvu Srbije u kombinaciji. Nakon 7. kola OK „DIF“ zauzima šesto mesto u generalnom plasmanu klubova. Naredno, 8. kolo Prvenstva Srbije u kombinaciji održaće se 26. juna na Divčibarama.
Veliku zahvalnost dugujemo Osnovnoj školi „Branko Radičević“ koja je omogućila da se organizuje takmičarski centar u njihovom objektu, kao i Vojnoj akademiji čiji su studenti pomogli u organizaciji takmičenja .

 

18.05.2010.

 

   

 

  U subotu, 15. maja, u beogradskom naselju Višnjička banja održan je „12. kup Obilića“. Ovo jednodnevno takmičenje, u organizaciji OK „Obilić“, bodovano je za Prvenstvo Srbije u kombinaciji. U interesantnoj sprint trci, koja je održana na tipično gradskom terenu, i po izuzetno lošim vremenskim uslovima, učešće je uzelo preko 200 takmičara. Nastupilo je 14 članova OK „DIF“ i osvojene su četiri medalje. Posebno značajan rezultat ostvario je naš elitni takmičar Ivan Ćuk, koji je u svojoj kategoriji osvojio prvo mesto, i na taj način opravdao ulogu favorita u sprintu. Naredno, 7. kolo Prvenstva Srbije u kombinaciji biće održano 29. maja na Novom Beogradu, a organizator će biti OK „DIF“.

TAKMIČAR

KATEGORIJA

PLASMAN

Ivan Ćuk

M21E

1. mesto

Mrgud Pajko

M21E

16. mesto

Vladan Radanović

M21A

8. mesto

Dejan Savović

M21B

5. mesto

Uroš Spasojević

M21B

7. mesto

Branislav Radosavljević

M50

5. mesto

Ilija Dimitrijević

M50

6. mesto

Miodrag Isailović

M60

2. mesto

Jelena Kozoderović

Ž21E

8. mesto

Mirjana Lečić

Ž21B

7. mesto

Irina Juhas

Ž35

1. mesto

Dragica Prijović

Ž45

4. mesto

Ljubica Bačanac

Ž55

1. mesto

Milica Spasojević

SZS-OPEN

5. mesto


 

27.04.2010.

Proteklog vikenda u Čibutkovici je održano dvodnevno takmičenje „Memorijal Čika Duško Jovanović“, u organizaciji PD „Pobeda“. Učešće na ovom međunarodnom takmičenju uzelo je blizu 300 takmičara iz zemlje i inostranstva. Nastupilo je i osam članova OK „DIF“. Prvog dana u  Barzilovici je na programu bila srednja distanca. Trka je u elitnim kategorijama bodovana za Svetsku rang listu (WRE), a mladje kategorije (12 – 20 godina) su nastupale na Prvenstvu Beograda. Drugog dana, u Čibutkovici, trka na dugoj distanci se bodovala za Prvenstvo Srbije u kombinaciji. Na žalost, manji broj članova kluba je nastupio na ovim trkama, tako da u konačnom plasmanu za Memorijal imamo samo pet rangiranih takmičara.

Posebno izdvajamo rezultat Dejana Savovića u M21B koji je u međunarodnoj konkurenciji osvojio treće mesto u ukupnom plasmanu, sa malim zaostatkom u odnosu na prvoplasiranog rumunskog takmičara. Miloš Ranđelović je u jakoj međunarodnoj konkurenciji u M 16 ukupno osvojio 8. mesto (drugoplasirani od domaćih takmičara). On je prvog dana osvojio drugo mesto na Prvenstvu Beograda za mlađe kategorije. Naš elitni takmičar Ivan Ćuk zauzeo je 17. mesto drugog dana  (7. mesto od srpskih takmičara) koji se bodovao za Prvenstvo Srbije u kombinaciji, dok  je Jelena Kozoderović zauzela ukupno 9. mesto u Ž21E.

Naredno, 6. kolo Prvenstva Srbije u kombinaciji održaće se 15. maja u Višnjičkoj banji.

TAKMIČAR

Kat.

I dan*

II dan*

ukupno

Miloš Ranđelović

M 16

7 (2)

7 (2)

8

Dejan Savović

M 21 B

2 (1)

2 (1)

3

Nenad Vukadinović

M 21 B

6 (4)

   

Branislav Radosavljević

M 50

8 (7)

11(10)

8

Miodrag Isailović 

M 60

2

2

2

Jelena Kozoderović

Ž 21 E

14 (9)

12 (8)

9

Ivan Ćuk

M 21 E

 

17 (7)

 

Radanović Vladan

M 21 A

 

7 (5)

 

*U zagradama su dati plasmani u konkurenciji samo domaćih takmičara

 

U subotu, 17. aprila, u Košutnjaku je održan 25. Kup Košutnjaka,u organizaciji OK „Obilić“. Takmičenje je bodovano za ligu Beograda. Nastupilo je devet takmičara OK „DIF“, i osvojeno je pet medalja. Istog vikenda, četvoro naših takmičara – Irina Juhas, Miodrag Isailović, Vladan Radanović i Dejan Savović, nastupilo je na jakom međunarodnom takmičenju Postas cup, koje je održano u Mađarskoj.

TAKMIČAR

KATEGORIJA

PLASMAN

Miloš Ranđelović

M16

1. mesto

Ivan Ćuk

M21E

5. mesto

Uroš Spasojević

M21B

2. mesto

Nenad Vukadinović

M21B

3. mesto

Marko Davidović

M21B

5. mesto

Jelena Kozoderović

Ž21E

3. mesto

Mirjana Lečić

Ž21B

4. mesto

Anđela Janković

SZS

3. mesto

Biljana Stojanović

SZS

9. mesto


14.04.2010

   Jedan vikend – dva državna prvenstva. U subotu, 10. aprila, u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije u sprintu, u organizaciji PK „Čelik“. Učešće na ovoj trci je uzelo 12 naših takmičara, i osvojene su dve medalje. Našem elitnom takmičaru Ivanu Ćuku titula državnog prvaka izmakla je za 9 sekundi. U neizvesnoj borbi na kraju je zauzeo četvrto mesto. U nedelju je usledilo Prvenstvo Srbije na kratkoj distanci. „Larinu trku“ na Oplencu organizovalo je SD „Jasenica“. Nastupilo je 13 članova OK „DIF“, a na pobedničko postolje su se popeli šest puta. Sve u svemu, interesantan vikend je za nama.

„Jerina kup“ – Prvenstvo Srbije u sprintu:

TAKMIČAR

KATEGORIJA

PLASMAN

Ivan Ćuk

M21E

4. mesto

Mrgud Pajko

M21E

14. mesto

Vladan Radanović

M21A

14. mesto

Dejan Savović

M21B

4. mesto

Nenad Vukadinović

M21B

5. mesto

Uroš Spasojević

M21B

8. mesto

Ilija Dimitrijević

M50

5. mesto

Branislav Radosavljević

M50

10. mesto

Miodrag Isailović

M60

6. mesto

Jelena Kozoderović

Ž21E

12. mesto

Irina Juhas

Ž35

1. mesto

Biljana Stojanović

SZS-OPEN

1. mesto


„Larina trka“ – Prvenstvo Srbije na kratkoj distanci

TAKMIČAR

KATEGORIJA

PLASMAN

Ivan Ćuk

M21E

9. mesto

Mrgud Pajko

M21E

10. mesto

Marko Bačanac

M21A

3. mesto

Vladan Radanović

M21A

11. mesto

Dejan Savović

M21B

2. mesto

Nenad Vukadinović

M21B

3. mesto

Uroš Spasojević

M21B

6. mesto

Branislav Radosavljević

M50

4. mesto

Ilija Dimitrijević

M50

6. mesto

Jelena Kozoderović

Ž21E

9. mesto

Irina Juhas

Ž35

1. mesto

Ljubica Bačanac

Ž55

1. mesto

Biljana Stojanović

SZS-OPEN

3. mesto

 

6.4. 2010

POČELA SEZONA 2010
TRIGLAVSKI MEMORIJAL 2010

 U Rušnju je u subotu, 3. aprila, održano 4. kolo Prvenstva Srbije u kombinaciji. Na tradicionalnom takmičenju ’’Triglavski memorijal’’, u organizaciji PSOK „Rudar-Geolog“, učešće je uzelo preko 200 takmičara. Nastupilo je i osam članova OK DIF, i tom prilikom su osvojene četiri medalje – 1 zlato, 2 srebra  i 1 bronza. U generalnom plasmanu klubova OK „DIF“ posle četiri kola zauzima 6. mesto sa 3174.88 bodova. Naredno kolo prvenstva Srbije u kombinaciji održaće se 25. aprila.

TAKMIČAR

KATEGORIJA

PLASMAN

Ivan Ćuk

M21E

6. mesto

Vladan Radanović

M21A

2. mesto

Dejan Savović

M21B

4. mesto

Uroš Spasojević

M21B

10. mesto

Branislav Radosavljević

M50

3. mesto

Miodrag Isailović

M60

DISQ

Mirjana Lečić

Ž21B

2. mesto

Irina Juhas

Ž35

1. mesto

 

2009 godina.

20.12.2009

Foto galerija sa finala kopa 2009 , Šumarak 2009
Finale kupa OK DIF - Šumaraka 1 .deo
Finale kupa OK DIF - Šumaraka 2 .deo

 

1.09.2009

Orijentiring klub „DIF“ je organizator Finala Prvenstva Srbije u kombinaciji koje se održava 4.oktobra 2009. godine na terenima Deliblatske peščare, Šumarak. Bliže informacije možete naći u Biltenu 1.

  Na upravo održanom Prvenstvu Srbije na srednjim distancama, u subotu 29.09. na obroncima Tare i Zlatibora Orijentiring klub „DIF“ je osvojio pet medalja:

M 21 A            Bačanac Marko           I mesto

                        Radanović Vladan      II mesto

M 21B             Savović Deja n             II mesto

Ž 35                 Irina Juhas                   I mesto

Ž 50                 Bačanac Ljubica          I mesto

 

            U ženskoj elitnoj kategoriji Jelena Kozoderović zauzela je 6. mesto, a Ivana Zekić 7. mesto.U muškoj elitnoj kategoriji klub nije imao predstavnika na ovom takmičenju.

 

 

I tokom leta naši članovi su bili aktivni.

Vladan Radanović, Deja n Savović i Miodrag Isailović učestvovali su na Hungaria Kupu, 17-23.avgusta u Miškolcu, Mađarska, takmičenju koje se istovremeno održavalo sa Svetskim seniorskim prvenstvom. Više o tome možete videti ovde.     

 

Mrgud Pajko i Jelena Kozoderović su u svojstvu trenera juniorske reprezentacije učestvovali na Kampu perspektivnih sportista koji je održan na Kopaoniku, 1-10.08. Više o tome možete videti ovde .

 

Irina Juhas je bila učesnik ovogodišnje O-Ringen akademije, 15-24.jula, Eksjo, Švedska. O iskustvima na ovom impozantnom događaju možete više saznati u ličnom kontaktu na e-mail ijuhas@eunet.rs .

A da nije samo orijentiring bio glavna aktivnost tokom leta govori i slika sa osvojenog vrha Triglava (2864 m), 10.08.2009.

 

  Učesnici O-Ringen akademije 2009.  

      Irina Juhas na vrhu Triglava

           

 

18.05.2009


klikni na sliku za veću

U nedelju 10.05. u Vrnjačkoj Banji održano je Štafetno prvenstvo Srbije na kome su seniorke našeg kluba odbranile prošlogodišnju titulu. Ekipa u sastavu: Ivana Zekić, Jelena Kozoderović i Irina Juhas ubedljivo je pobedila u konkurenciji seniorki ispred ekipe Stražilova i Pobede. Prvi tim seniora u sastavu: Marko Bačanac, Pajko Mrgud i Ivan Ćuk osvojila je u konkurenciji seniora 7. mesto, dok je druga seniorska ekipa u sastavu: Vladan Radanović, Nenad Vukadinović i Dejan Savović osvojila 9. mesto.  

 

18.04.2009

Na upravo održanom Prvenstvu Srbije na kratkim distancama, u nedelju 12.04. na terenima Oplenca, Topola, Orijentiring klub „DIF“ bio je veoma uspešan. Osvojeno je 7 medalja, a klub je posebno ponosan što je imao osvajače u elitnim kategorijama.

            U ženskoj elitnoj kategoriji IVANA ZEKIĆ je zauzela II mesto, a u muškoj eliti IVAN ĆUK III mesto.

 

Ostali plasmani članova kluba:

 

Ž 21E              Jelena Kozoderović     7. mesto

Ž 20                 Mirjana Lečić              4. mesto

Ž 35                 Irina Juhas                   I mesto

Ž 50                 Ljubica Bačanac          I mesto

 

M 14                Ivan Radosavljević     4. mesto

M 21 B            Dejan Savović             III mesto

                        Uroš Spasojević          7. mesto

                        Marko Davidović        11. mesto

                        Nenad vukadinović     13. mesto

M 21A             Vladan Radanović      8. mesto

M 50                Ilija Dimitrijević          III mesto

M 60                Miodrag Isailović        III mesto 

Kompletne rezultate sa ovog takmičenja možete videti ovde.

10.03.2009

Dana 06.03.2009. godine na obodu Deliblatske peščare, selo Šumarak Orijentiring klub „DIF“ je bio domaćin prvog dana orijentiring takmičenja Mediteransko otvoreno prvenstvo – tura 2009.

Na takmičenju je učestvovalo 150 takmičara, od kojih 87 stranih, uglavnom članova PWT Italia i gosti iz Slovenije.

Start trke bio je u 12 časova.

U saradnji sa Orijentiring savezom Beograda za takmičenje je obezbeđena ekipa od pet članova Crvenog krsta Starog grada koja je dežurala na takmičenju i pokazalo se imala pune ruke posla sanirajući najviše ogrebotine od vegetacije koja je bila na terenu.

Najbolji u svojim kategorijama bili su:

 

MA (5200 m, 18 KT) 
1.Jaka Pitaver             SLO ALL       24:26  
2.Anton Bjartnes         PWT ALL       25:49  
3.Blažo Maksimović   VOJ SR           27:03  

MB (4500 m, 18 KT)
1.Ulf Burman              PWT ALL       27:50
2.Knut Skjesest           PWT ALL       31:16
3.Arnfinn Pedersen     PWT ALL       31:23

MC (3600 m, 15 KT)
1.Dragan Lazic            RTA SR          27:20
2.Goran C Andersson PWT ALL       28:32
3.Dusko Radojcic       ONS SR          29:40

WA (4500 m, 14 KT)
1.Draga Stanković                  RTA SR          38:00
2.Marta Zdravković                OKK SR         40:40
3.Dragana Dokmanović          POB SR          41:57

WB (3500 m, 13 KT)
1.Marie-Louse Lundgren        PWT ALL       26:35
2.Solveig Marie Billingso        PWT ALL       28:00
3.Ann-Mari Holmstrom          PWT ALL       30:13

 WC (3000 m, 13 KT)
1.Gudveig Jorundland            PWT ALL 36:57
2.Inga-Lill Wikingsson           PWT ALL 38:31
3.Anne-Britt Nilsen                PWT ALL 40:08

 M12 (1300 m, 8 KT)
1.Ondra Vystavel                    PWT ALL       10:53
2.Milan Pavlovic                     ČEL SR          14:33 

Ostale rezultate možete videti ovde

I mi kao organizatori na kraju smo bili zadovoljni.

Iako smo morali i da spakujemo stvari...i ostavimo za sobom sve, kao da se ništa nije odigralo...

 

2008 godina.

Na Prvenstvu Srbije na dugim stazama (Kosmaj, 11.05.2008.) osvojeno je dve medalje:

ml. veteranke Irina Juhas             1. mesto

st. veteranke          Ljubica Bačanac      1. mesto

Na ovom takmičenju poništene su trke u kategorijama seniori, seniorke i juniorke koje su ponovo održane 30.08. na terenima Kremne, Zlatibor kada je Jelena Kozoderović osvojila 6. mesto u kategoriji seniorki.

Na Prvenstvu Srbije u sprintu (Vrnjačka Banja, 25.05.2008.) Jelena Kozoderović je osvojila 3. mesto u kategoriji seniorki.

Vredne plasmane na ovom takmičenju ostvarili su i:

ml. veteranke Irina Juhas                    1. mesto

st. veteranke          Ljubica Bačanac             4. mesto

pioniri                   Miloš Ranđelović      6. mesto

Na Prvenstvu Srbije na srednjim stazama (Vrdnik, 19.10.2008.) osvojeno je 2 medalje:

ml. veteranke Irina Juhas             1. mesto

st. veteranke          Ljubica Bačanac      1. mesto

pioniri                   Miloš Ranđelović 5. mesto

Na štafetnom prvenstvu Srbije koje je održano 5.10.2008.god. na terenima Deliblatske peščare ekipa seniorki u sastavu Jelena Kozoderović, Sofija Ćuk i Irina Juhas osvojila je 1. mesto

Kruna sezone je bila 18.10.2008. godine u Novom Sadu kada su proglašeni pobednici Kupa Srbije. Naši takmičari su ostvojili tri prva, jedno drugo i jedno treće mesto:

Katrgorija
Ime i Prezime
Osvojeno mesto
M21A
Ivan Ćuk 
1. mesto
Ž35
Irina Juhas    
1. mesto
Ž50
Ljubica Bačanac
1. mesto
M50
Dimitrijević Ilija
2. mesto
Ž 20    
Radosavljević Vedrana
3. mesto

Orijentiring klub „DIF“ je ukupno u ekipnom plasmanu osvojio 5. mesto u Kupu Srbije u konkurenciji 23. kluba.

2007 godina.

Najvredniji plasman u 2007. godini ostvarila je Jelena Kozoderović osvajanjem 1. mesta na Prvenstvu Srbije na srednjim distancama u kategorji seniorke (Divčibare, 30.06.2007.) Medalje su na ovom takmičenju osvojile i:

Katrgorija
Ime i Prezime
Osvojeno mesto
seniorke
Jelena Kozoderović
1. mesto
ml.veteranke
Irina Juhas  
1. mesto
st. veteranke 
Ljubica Bačanac 
1. mesto

Najvredniji plasman u juniorskoj kategoriji u 2007. godini ostvarila je Vedrana Radosavljević osvajanjem 1. mesta na Prvenstvu Srbije u sprintu (Novi Beograd, 30.09.2007.). Medalje su na ovom takmičenju osvojile i:

Katrgorija
Ime i Prezime
Osvojeno mesto
ml.veteranke
Irina Juhas  
1. mesto
st. veteranke 
Ljubica Bačanac 
2. mesto

Na Prvenstvu Srbije na dugim distance (Paraćin, 14.10.2007.) osvojeno je 2 medalje:

Katrgorija
Ime i Prezime
Osvojeno mesto
ml.veteranke
Irina Juhas  
1. mesto
st. veteranke 
Ljubica Bačanac 
1. mesto

Zapažen plasman je ostvario i Ivan Radosavljević osvajanjem 4. mesta u kategoriji pionira.

Kruna sezone je bila 07.10.2007. godine u Novom Sadu kada su proglašeni pobednici Kupa Srbije (pobednik u Kupu se dobija na osnovu rezultata deset takmičenja u toku takmičarske sezone). Naši takmičari su ostvojili četiri prva i jedno treće mesto:

Katrgorija
Ime i Prezime
Osvojeno mesto
M21A
Mrgud Pajko 
1. mesto
M21B
Ivan Ćuk   
1. mesto
Ž35
Irina Juhas
1. mesto
Ž50
Ljubica Bačanac
1. mesto
Ž 21B    
Sofija Ćuk   
3. mesto

 

U ekipnom plasmanu klub je osvojio odlično 4. mesto

Vedrana Radosavljević je bila član juniorske reprezentacije Srbije koja je nastupila na Balkanskom prvenstvu, Turska, Istanbul, 12-15..09.2007. (osvojila je 2. mesto kao član štafete). 

Branislav Radosavljević, trener našeg kluba, ove godine je bio u svojstvu trenera juniorske reprezentacije Srbije učesnik Evropskog prvenstva za mlade, Eger, Mađarska, 22-24.06.2007. god. i Balkanskog prvenstva, Turska, Istanbul, 12-15.09.2007.

povratak na vrh strane

2006.godina

U 2006. godini klub nastavlja sa uspešnim nastupima.
Na Prvenstvu Srbije i Crne Gore (Tara, 2-4.06.2006.) osvojeno je 4 medalje na dugim stazama:

Katrgorija
Ime i Prezime
Osvojeno mesto
Ž 21A
Kozoderović Jelena 
1. mesto
Ž 35
Juhas Irina
1. mesto
Ž45
Bačanac Ljubica
1. mesto
M20  
Rener Milan
2.mesto


Treba pomenuti i dobar plasman naših seniora u elitnoj kategoriji M 21E – Bačanac Marko 4. mesto  i Savović Dejan 5. mesto.
Na srednjim stazama osvojeno je takođe 4 medalje:

Katrgorija
Ime i Prezime
Osvojeno mesto
Ž 21A
Kozoderović Jelena 
1. mesto
Ž 35
Juhas Irina
1. mesto
Ž45
Bačanac Ljubica
1. mesto
M20  
Rener Milan
2.mesto

Na kratkim stazama osvojeno je takođe 4 medalje:

Katrgorija
Ime i Prezime
Osvojeno mesto
Ž 21A
Kozoderović Jelena 
1. mesto
Ž 35
Juhas Irina
1. mesto
Ž45
Bačanac Ljubica
1. mesto
M20  
Rener Milan
2. mesto

U Kup sistemu takmičenja bodovalo se 6 najboljih nastupa, a naši najbolji takmičari u ovoj sezoni su bili:
Kup Srbije i Crne Gore

Katrgorija
Ime i Prezime
Osvojeno mesto
Ž 21A
Kozoderović Jelena 
1. mesto
Ž 35
Juhas Irina
3. mesto
Ž 50
Bačanac Ljubica
1. mesto

Kup Srbije

Katrgorija
Ime i Prezime
Osvojeno mesto
Ž 21A
Kozoderović Jelena 
1. mesto
M21B
Mrgud Pajko
3. mesto
Ž 50
Bačanac Ljubica
2. mesto

Naši treneri Branislav Radosavljević i Irina Juhas su bili rukovodioci kampa perspektivnih sportista u orijentiringu koji je održan u avgustu na Divčibarama.
Naši najmlađi takmičari
Dejan Stojanović – 9 godina i
Ivan Radosavljević – 11 godina.

povratak na vrh strane

 

2005. godina

Takmičari kluba su nastupili na 21 takmičenju, od toga  na 18 domaćih i na tri međunarodna takmičenja  (Termenlend Open u Mađarskoj, 5 dana Švajcarske, 5 dana Turske).

Na Prvenstvu Srbije i Crne Gore (Tara, 18-20.06.2005.) osvojeno je 5 medalja na dugim stazama:

Katrgorija
Ime i Prezime
Osvojeno mesto
Ž 12  
Panović Anica  
3. mesto
Ž 18  
Radosavljević Vedrana 
1. mesto
Ž 21A
Kozoderović Jelena         
1. mesto
Ž 35   
Juhas Irina        
1. mesto
Ž 45
Bačanac Ljubica 
3. mesto

      

                            
Na srednjim stazama osvojeno je takođe 5 medalja:

Katrgorija
Ime i Prezime
Osvojeno mesto
Ž 12  
Panović Anica  
2. mesto
Ž 18  
Radosavljević Vedrana 
2. mesto
Ž 21A
Kozoderović Jelena         
1. mesto
Ž 35   
Juhas Irina        
1. mesto
Ž 45
Bačanac Ljubica 
2. mesto


U okviru Štafetnog prvenstva Srbije i Crne Gore osvojene su dve medalje:

Katrgorija
Ime i Prezime
Osvojeno mesto
Seniori
Mršević, Bačanac, Savović  
3.mesto
Seniorke
Kozoderović, Radosavljević, Juhas
2. mesto

Na Prvenstvu Srbije i Crne Gore na kratkim stazama (Kopaonik, 19.08.2005.) osvojeno je 3 medalje:

Katrgorija
Ime i Prezime
Osvojeno mesto
Ž 18   
Radosavljević Vedrana 
2.mesto
Ž 35
Juhas Irina
1.mesto
Ž 45
Bačanac Ljubica
3.mesto

 

Na Prvenstvu Srbije na dugim stazama (Rajac, Dobre vode, 23.04.) osvojeno je 5 medalja, na Prvenstvu Srbije na srednjim stazama (Rajac, Dobre vode, 24.04.) osvojeno je 4 medalja.

Vedrana Radosavljević je bila član juniorske reprezentacije SCG koja je nastupila na Evropskom prvenstvu za mlađe juniore, Češka, 24-26.06.2005. i Balkanskom prvenstvu, Bugarska, Gabrovo, 1-4.09.2005. (6. mesto kratke staze, 8. mesto duge staze, 5. mesto srednje staze, 4. mesto štafeta).
Irina Juhas je na ovim takmičenjima bila u svojstvu selektora juniorske reprezentacije.

povratak na vrh strane

 

 


 

 
 

 

© 2008-2013 OK "DIF".