U subotu, 29. maja, na Novom Beogradu na terenima blokova 45 i 44 održan je „3. Kup OK DIF“, u organizaciji našeg kluba. Takmičenje je bodovano za 7. kolo Prvenstva Srbije u kombinaciji, a trčala se sprint distanca. Vremenski uslovi su bili idealni, a nastupilo je 211 takmičara. Najboljima na takmičenju su dodeljene medalje i diplome koje je obezbedio Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja. Najboljima u elitnoj ženskoj i muškoj kategoriji pripali su pehari u trajno vlasništvo. Rezultate takmičenja možete videti ovde.


Izuzetno dobar rezultat ostvario je naš elitaš Ivan Ćuk, koji je posle trijumfa u Višnjičkoj Banji, ponovo bio najbolji, i na taj način izbio na 2. mesto u generalnom poretku takmičara u Prvenstvu Srbije u kombinaciji. Nakon 7. kola OK „DIF“ zauzima šesto mesto u generalnom plasmanu klubova. Naredno, 8. kolo Prvenstva Srbije u kombinaciji održaće se 26. juna na Divčibarama.


Veliku zahvalnost dugujemo Osnovnoj školi „Branko Radičević“ koja je omogućila da se organizuje takmičarski centar u njihovom objektu, kao i Vojnoj akademiji čiji su studenti pomogli u organizaciji takmičenja